Opened 4 years ago

Closed 4 years ago

#13403 closed Bug (expired)

Maximize tool issue - after maximizing, if browser back button used, page layout is messed up

Reported by: Greg Owned by:
Priority: Normal Milestone:
Component: UI : Toolbar Version:
Keywords: Cc:

Description

When user clicks the "Maximize" button on the CKEditor toolbar to maximize the size of the note editor/viewer to full screen, and then clicks the browser's back button, the UI components are a no longer layed out correctly and look very dissordered.

Need to know how to prevent this from happening.

We are using this component in our UI with Ext JS 4.2.

Thanks, Greg Simmons

Attachments (1)

Preview.swf (1.5 MB) - added by Greg 4 years ago.
Short flash video showing maximize tool button problem

Download all attachments as: .zip

Change History (4)

Changed 4 years ago by Greg

Attachment: Preview.swf added

Short flash video showing maximize tool button problem

comment:1 in reply to:  description Changed 4 years ago by Greg

CKEditor License name: BMC FootPrints Service Core I can provide our support token if need be.

Replying to gregtsimmons:

When user clicks the "Maximize" button on the CKEditor toolbar to maximize the size of the note editor/viewer to full screen, and then clicks the browser's back button, the UI components are a no longer layed out correctly and look very dissordered.

Need to know how to prevent this from happening.

We are using this component in our UI with Ext JS 4.2.

Thanks, Greg Simmons

comment:2 Changed 4 years ago by Jakub Ś

Keywords: Maximize Layout removed
Status: newpending
Version: 4.4.0

CKEditor License name: BMC FootPrints Service Core I can provide our support token if need be

Please do it through support channel (together with your support request). Do not ever provide your private support token on public bug tracker.


I'm not sure how this is editor fault. You enter the page with editor, maximize it and then press back button which should lead to search results where there is no editor. Page should be loaded without any problems.

Are you sure this is not something in your application that messes up styles?

In order to categorize something as CKEditor bug we need reduced sample which allows reproducing this problem. You think it is possible to isolate this issue and provide such reduced sample?

Version 0, edited 4 years ago by Jakub Ś (next)

comment:3 Changed 4 years ago by Piotrek Koszuliński

Resolution: expired
Status: pendingclosed
Note: See TracTickets for help on using tickets.
© 2003 – 2019 CKSource – Frederico Knabben. All rights reserved. | Terms of use | Privacy policy