Opened 7 years ago

Closed 7 years ago

#5485 closed Bug (fixed)

Missing accessibility attributes in the editing area DOM

Reported by: Senthil Owned by: garry.yao
Priority: Normal Milestone: CKEditor 3.3
Component: Accessibility Version: 3.1
Keywords: Oracle Confirmed Review+ Cc: Senthil, Pranav

Description

Once the editor is displayed, editor area's iframe is not having the Title attribute and inside the iframe, <html> element doesn't have the lang attribute.

Attachments (2)

Accessibility Issue.JPG (96.7 KB) - added by Senthil 7 years ago.
5485.patch (1.3 KB) - added by garry.yao 7 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (6)

Changed 7 years ago by Senthil

comment:1 Changed 7 years ago by fredck

  • Milestone set to CKEditor 3.3
  • Priority changed from High to Normal
  • Summary changed from Accessibility issue in CKEditor's editor area to Missing accessibility attributes in the editing area DOM

The "title" issue has already been fixed by #5363. We'll check the "lang" thing.

comment:2 Changed 7 years ago by garry.yao

  • Keywords Confirmed Review? added
  • Owner set to garry.yao
  • Status changed from new to assigned

Changed 7 years ago by garry.yao

comment:3 Changed 7 years ago by fredck

  • Keywords Review+ added; Review? removed

comment:4 Changed 7 years ago by garry.yao

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from assigned to closed

Fixed with [5411].

Note: See TracTickets for help on using tickets.
© 2003 – 2016 CKSource – Frederico Knabben. All rights reserved. | Terms of use | Privacy policy