Opened 6 years ago

Closed 6 years ago

#5608 closed Bug (invalid)

Extra break added when publishing - bug and solution

Reported by: toppen56 Owned by:
Priority: Normal Milestone:
Component: General Version:
Keywords: Cc:


Whenever I tried to publish a paragraph with a break (created by shift/enter), a second break would be added. I finally found a solution but it wasn't easy to find and I suggest an adjustment to the program.

I took these steps to resolve:

  1. Go to Site Configuration>Input Formats>List
  1. Select the "Configure" link for the Role which is experiencing the problem.
  1. Select "Rearrange" at the top of the page.
  1. Change the weight of the line converter so it is heavier than the html editor.

This corrected the problem in my case.

The reason the above is needed is because there seems to be some conflict with the teaser break. I noticed when I unchecked the "teaser break" in the profiles for CKEditor, the automatic "adding of a break on publishing" problem went away. My problem was that I needed the "teaser break". I then discovered the above solution.

Change History (1)

comment:1 Changed 6 years ago by alfonsoml

  • Resolution set to invalid
  • Status changed from new to closed

Those steps aren't related to CKEditor but to some CMS, so you should file this bug in the tracker for the integration of CKEditor with that CMS.

Note: See TracTickets for help on using tickets.
© 2003 – 2015 CKSource – Frederico Knabben. All rights reserved. | Terms of use | Privacy policy