Opened 5 years ago

Closed 5 years ago

Last modified 5 years ago

#5893 closed Bug (worksforme)

Copy/Paste in Opera displays chinese text

Reported by: samo9789 Owned by:
Priority: Normal Milestone:
Component: Core : Pasting Version: 3.4.1
Keywords: Opera Cc:


If I copy paste the quote at the beginning of this article on using Opera on my own application using CKEditor or on your demo site it displays text in chinese.

Attachments (1)

Screen shot 2010-06-28 at 3.53.07 PM.png (184.5 KB) - added by samo9789 5 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (6)

Changed 5 years ago by samo9789

comment:1 follow-up: Changed 5 years ago by fredck

  • Component changed from General to Core : Pasting
  • Keywords WorksForMe added; chinese paste opera removed

That's weird... but I'm not able to reproduce it in any way. The text is just pasted properly.

That Chinese text must come from somewhere. The editor would not invent it by itself. Are you sure you didn't copy it from somewhere else and then got confused? Are yo using Opera in English?

comment:2 in reply to: ↑ 1 Changed 5 years ago by samo9789

I have reproduced it on two different days using two iMacs with the English Opera. Each time I was trying to copy paste this extract from ReadWriteWeb. Opera informations below Opera: 10.54 Build: 8388 Platform: Mac OS X System: 10.6.4

comment:3 Changed 5 years ago by fredck

  • Keywords Opera added

Opera + Mac... that may be the problem.

comment:4 Changed 5 years ago by krst

  • Resolution set to worksforme
  • Status changed from pending to closed
  • Version changed from 3.3.1 to 3.4.1 (SVN - trunk)

WorksForMe on opera 10.61.3484

comment:5 Changed 5 years ago by krst

Linux also OK

Note: See TracTickets for help on using tickets.
© 2003 – 2015 CKSource – Frederico Knabben. All rights reserved. | Terms of use | Privacy policy