Opened 5 years ago

Closed 4 years ago

#6978 closed Bug (worksforme)

Opera: flash preview doesn't work on Windows XP

Reported by: james c Owned by:
Priority: Normal Milestone:
Component: UI : Dialogs Version: 3.0
Keywords: IBM Opera Cc: damo, joek, satya

Description

Steps to reproduce the defect:

  1. Open the Ajax sample in Opera.
  2. Open Flash dialog
  3. Enter a url into the flash dialog, for example http://ckeditor.com/userfiles/flash/Buttons.swf
  4. Click on the preview area

Expected: A preview of the flash content can be seen in the preview pane of the dialog.

Actual: The flash preview does not appear in the preview pane.

(Tested on Opera 11.00 and Windows XP)

Change History (12)

comment:1 Changed 5 years ago by krst

  • Keywords XP removed
  • Status changed from new to confirmed
  • Version changed from 3.5.1 (SVN - trunk) to 3.0

Confirmed for Opera v11 under WinXp and Linux

comment:2 Changed 4 years ago by damo

Is there any progress on this and can we have this assigned a milestone?

comment:3 Changed 4 years ago by satya

This one is fixed in Opera 11.10. Please close this defect.

comment:4 follow-up: Changed 4 years ago by hallvord@…

  • Resolution set to worksforme
  • Status changed from confirmed to closed

comment:5 in reply to: ↑ 4 Changed 4 years ago by satya

Replying to hallvord@…:

This is still not working. I have tested on nightly build and on Opera 11.10. Please re open this ticket

comment:6 follow-up: Changed 4 years ago by hallvord@…

Very odd. You have not by chance enabled Opera's on-demand plugin feature or something like that?

comment:7 in reply to: ↑ 6 Changed 4 years ago by satya

Replying to hallvord@…:

Very odd. You have not by chance enabled Opera's on-demand plugin feature or something like that?

I'm using default settings for Opera & i have not enabled any features.All my colleagues can reproduce it here.

comment:8 Changed 4 years ago by hallvord@…

  • Resolution worksforme deleted
  • Status changed from closed to reopened

comment:9 Changed 4 years ago by hallvord@…

  • Status changed from reopened to new

comment:10 follow-up: Changed 4 years ago by j.swiderski

  • Status changed from new to pending

I have installed a clean (removed user settings when uninstalling old Opera) version of Opera 11.10 on windows XP and nothing unusual happened.

Preview is shown just like in other browsers. Can you do the same and still reproduce the issue?

comment:11 in reply to: ↑ 10 Changed 4 years ago by satya

Replying to j.swiderski:

I have installed a clean (removed user settings when uninstalling old Opera) version of Opera 11.10 on windows XP and nothing unusual happened.

Preview is shown just like in other browsers. Can you do the same and still reproduce the issue?

I could not reproduce the issue..please close it.

comment:12 Changed 4 years ago by fredck

  • Resolution set to worksforme
  • Status changed from pending to closed
Note: See TracTickets for help on using tickets.
© 2003 – 2015 CKSource – Frederico Knabben. All rights reserved. | Terms of use | Privacy policy