Opened 9 years ago

Closed 8 years ago

#497 closed Bug (fixed)

Embed Tag has items stripped off... making it useless....

Reported by: ajos1 Owned by:
Priority: Normal Milestone: FCKeditor 2.5 Beta
Component: General Version:
Keywords: Cc:


Code pasted into Source View...

<p><embed src="" bgcolor="#FFFFFF" flashVars="videoId=909880248&playerId=271543687&viewerSecureGatewayURL=" base="" name="flashObj" width="418" height="354" seamlesstabbing="false" type="application/x-shockwave-flash" swLiveConnect="true" pluginspage=""></embed></p>

Switch From Source View to WYSIWYG back to Source View

<p><embed name="flashObj" pluginspage="" src="" width="418" height="354" scale="ShowAll" loop="loop" menu="menu" wmode="Window" quality="1" type="application/x-shockwave-flash"></embed></p>


Link looses some of the fields/info... resulting in an embed'ed tag that does not work.

Change History (4)

comment:1 Changed 9 years ago by fredck

  • Milestone FCKeditor 2.4.3 deleted
  • Resolution set to duplicate
  • Status changed from new to closed

DUP of 82

comment:2 Changed 9 years ago by fredck

DUP of #82

comment:3 Changed 8 years ago by fredck

  • Resolution duplicate deleted
  • Status changed from closed to reopened

Sorry... this is not a DUP of #82.

comment:4 Changed 8 years ago by fredck

  • Milestone set to FCKeditor 2.5
  • Resolution set to fixed
  • Status changed from reopened to closed

Fixed with [401].

Click here for more info about our SVN system.

Note: See TracTickets for help on using tickets.
© 2003 – 2015 CKSource – Frederico Knabben. All rights reserved. | Terms of use | Privacy policy