Ticket #8719 (closed Bug: duplicate)

Opened 3 years ago

Last modified 7 months ago

Selection for link is lost in IE when toolbar button with dialog is clicked

Reported by: josephrider Owned by:
Priority: Normal Milestone:
Component: UI : Toolbar Version: 3.6.2
Keywords: Cc:

Description

Using IE, on the demo site (3.6.2 currently)...

  1. Create table, inside table, inside table.
  2. Add text to one of the inner-most cells.
  3. Select the entered text and click the "Link" button.
  4. Enter any url in the target input field.
  5. Click OK, view the *malformed result.

*selection is gone and instead of link being created from selection, target is inserted as if there were no selection.

Attachments

8719_working_fix.txt (913 bytes) - added by josephrider 3 years ago.
working fix diff
8719.patch (630 bytes) - added by josephrider 3 years ago.
proposed patch

Change History

Changed 3 years ago by josephrider

working fix diff

Changed 3 years ago by josephrider

proposed patch

comment:1 Changed 3 years ago by j.swiderski

  • Status changed from new to closed
  • Resolution set to duplicate

@josephrider I did a quick test of your patch and it seems that it fixes this particular issue. Other tests need to be made to make sure if it doesn't break anything else.

Anyway this is a DUP of #8493 thus I'm closing this issue.

@josephrider I have copied your patch to #8493

comment:2 Changed 7 months ago by wwalc

  • Keywords IE,selection,range,button,link removed
Note: See TracTickets for help on using tickets.
© 2003 – 2012 CKSource – Frederico Knabben. All rights reserved. | Terms of use | Privacy policy