Opened 6 years ago

Closed 6 years ago

#10415 closed Bug (expired)

Bold and italic letters

Reported by: Bhavesh Mistry Owned by:
Priority: Normal Milestone:
Component: General Version:
Keywords: Cc:

Description

Hi,

I'm a QA at Affiliate Window in the UK.

We use your tool CKeditor 4.1 for our users to edit certain pages on system. A user has found an interesting bug that our developers can't fix and I woundered if you guys can help.

The issue: For some parts of the text when we make it to be bold and italic, it only applies the italics. In order to get bold and italic letters, you need to choose bold – save – edit again – choose italics.

Change History (2)

comment:1 Changed 6 years ago by Jakub Ś

Status: newpending
Version: 4.1

When I open demo page in CKEditor, apply bold and italic I don't get any problems.

Please provide more information:

  1. Browser in which this is happening.
  2. Code that is causing problem
  3. Exact steps to reproduce.
  4. Please make sure that you are able to reproduce this problem on demo page or in default CKEditor as saving is not the right way to reproduce. CKEditor has nothing to do with saving data. You can try reproducing this in Ajax sample which acts like submit but without server-side overhead. It destroys and creates editor data with contents load/unload.

comment:2 Changed 6 years ago by Jakub Ś

Resolution: expired
Status: pendingclosed
Note: See TracTickets for help on using tickets.
© 2003 – 2019 CKSource – Frederico Knabben. All rights reserved. | Terms of use | Privacy policy