Opened 6 years ago

Closed 6 years ago

#11150 closed Bug (invalid)

Accents and not working in Firefox over Linux.

Reported by: somodi Owned by:
Priority: Normal Milestone:
Component: General Version: 3.6.4
Keywords: Cc:

Description

When I try to use an accent (á, for example) the letter shows without it. If I copy the letter from outside and paste into CKEditor it works fine.

It happens with all accents: áàâ and with umlauts: ä

There is a workarround, if I click outside CKEditor an then again inside CKEditor the accents start working.

Attachments (1)

accents.png (149.1 KB) - added by Jakub Ś 6 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (2)

comment:1 Changed 6 years ago by Jakub Ś

Keywords: firefox linux accent special character removed
Resolution: invalid
Status: newclosed

I have just tried accents in CKEditor 4.2.2 and 3.6.4 in Linux - they work as expected.

Please note that Linux provides many German keyboard layouts and some of them don't have accents. Please make sure if you haven't set such layout in your Linux.
Btw. You have written that you are not able to put accent in CKEditor but were you actually able to do it in plain textarea for example?

I'm closing this issue as I think it is invalid but if you think otherwise please leave ma a comment and I will consider reopening this issue (Please see attached image).

NOTE: I recommend upgrading to latest CKEditor 4.2.2 it is much better than any CKE 3.x.

Changed 6 years ago by Jakub Ś

Attachment: accents.png added
Note: See TracTickets for help on using tickets.
© 2003 – 2019 CKSource – Frederico Knabben. All rights reserved. | Terms of use | Privacy policy