Opened 5 years ago

Last modified 4 years ago

#12193 confirmed Bug

placeholder sometimes get deleted on move in IE9

Reported by: Daniele Arancia Owned by:
Priority: Normal Milestone:
Component: General Version:
Keywords: IE Cc:

Description

Hi all, I found this tricky bug (I attached a video on this) regarding placeholder plugin, but I guess it is related to all plugin based on widgets.

  1. open placeholder plugin sample page
  2. create many placeholders on many rows
  3. move a placeholder just before another one (repeat this step many times) => randomly moved placeholder (or maybe the destination one) disappear! it gets deleted (nothing can anymore found in html)

I attached a video on this (check firsts 2 minutes of the video)

Thanks a lot again Kind Regards Daniele

Attachments (2)

placeholder-issue-ie9.avi (2.8 MB) - added by Daniele Arancia 5 years ago.
IE9.png (3.5 KB) - added by Jakub Ś 5 years ago.

Change History (9)

Changed 5 years ago by Daniele Arancia

Attachment: placeholder-issue-ie9.avi added

comment:1 Changed 5 years ago by Daniele Arancia

Hi all,

did someone try it, just in order to confirm the bug?

Thanks a lot

Daniele

comment:2 Changed 5 years ago by Alan

Keywords: IE added
Status: newconfirmed

comment:3 Changed 5 years ago by Alan

According to your video - placeholder will disappear when the left one is focused and you drag and drop the right one on it. In other browsers placeholders lose focus when trying to do anything outside the focused object. Problem occurs in all IE versions.

comment:4 Changed 5 years ago by Jakub Ś

Problem can be reproduced from CKEditor 4.3.4, when placeholder plugin starter working, but this error might be hidden in earlier code as well.

To reproduce focus right placeholder, move mouse over drag handle in left placeholder and move place holder between selection border and square bracket. Cursor should be blinking between these two (please see attached image).

NOTE: @danieleArancia I think you should rather test files from server and not offline directly from folder. I'm rather sure you won't be using editor that way.

comment:5 Changed 5 years ago by Daniele Arancia

Hi @j.swiderski,
yes, of course I'm using ckeditor in my web-app. I used offline page just for testing purpose, in a simple way, in order to demonstrate that the bug is present in current ckeditor version and it's not related to my app stuff.
Thanks for bug confirmation! I hope it can be fixed :) does it exist a simple workaround?
Daniele

Changed 5 years ago by Jakub Ś

Attachment: IE9.png added

comment:6 Changed 5 years ago by Jakub Ś

Unfortunately I haven't found any quick workaround for this issue.

comment:7 Changed 4 years ago by Daniele Arancia

We had no news since the bug opening. Do you plan to resolve this bug in any of the next releases? Thank you.

Note: See TracTickets for help on using tickets.
© 2003 – 2019 CKSource – Frederico Knabben. All rights reserved. | Terms of use | Privacy policy