Opened 5 years ago

Closed 2 years ago

#12270 closed Bug (expired)

iFrame & Javascript videos don't play in IE

Reported by: Todd Owned by:
Priority: Normal Milestone:
Component: General Version: 3.6.2
Keywords: Cc:

Description

Can't get streaming videos to play in IE (works in other browsers). I added streaming videos to the CKEditor (using the "Source" function). I did an iFrame to the URL of the video and added the video's Javascript code for another video. The videos are hosted by Brightcove.

The videos play in Chrome and Safari, but don't appear in Internet Explorer 9 (haven't tried other versions of IE). Is there any configuration/setting I can change in the CKEditor to get videos to play in IE? Or alternatively any change I can make to my Javascript code or iFrame code to get the videos to play?

Thanks,

Change History (3)

comment:1 Changed 5 years ago by Jakub Ś

Keywords: javascript video IE internet explorer streaming video removed

comment:2 Changed 5 years ago by Jakub Ś

Status: newpending

What do you mean by play videos in IE? Are you trying to insert some video code and then play it in edit mode or you are viewing page preview and videos aren't played there?

Please provide detailed information and if possible code that you insert and play in editor.

Please also note that CKEditor 3.6.2 is no longer supported and you should upgrade to CKEditor 4.x.

comment:3 Changed 2 years ago by Jakub Ś

Resolution: expired
Status: pendingclosed
Note: See TracTickets for help on using tickets.
© 2003 – 2019 CKSource – Frederico Knabben. All rights reserved. | Terms of use | Privacy policy