Opened 4 years ago

Closed 4 years ago

#13013 closed Bug (expired)

Accents after enter

Reported by: miguel armas Owned by:
Priority: Normal Milestone:
Component: General Version:
Keywords: Cc:

Description

When writing the text and apply the enter accents crash .

example:

á é í ó ú ´a ´e ´i ´o ´u

Attachments (2)

ckeditor.png (48.0 KB) - added by miguel armas 4 years ago.
results.png (38.5 KB) - added by Jakub Ś 4 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (10)

Changed 4 years ago by miguel armas

Attachment: ckeditor.png added

comment:1 Changed 4 years ago by miguel armas

á é í ó ú (enter) ´a ´e ´i ´o ´u

comment:2 Changed 4 years ago by Jakub Ś

Status: newpending
Version: 4.4.7

@miguelarmas could you tell me which language you use?

This may be native contenteditable issue but I need to check it with correct language first.

comment:3 Changed 4 years ago by miguel armas

Language is Portuguese

Thanks

comment:4 Changed 4 years ago by Jakub Ś

Here are Portuguese accents: http://symbolcodes.tlt.psu.edu/bylanguage/portuguese.html

I still can't reproduce this problem.

Could you tell me:

  1. Which operating system you use?
  2. In which browser does it happen? If it is chrome, could you disable any custom plugins installed for that browser? Chrome plugins may break JS applications.
  3. I can see you have two custom plugins installed. Can this problem be reproduced in our demo page or in default CKEditor package? If yes could you send me your build-config.js file and tell me which configuration options you use?

comment:5 Changed 4 years ago by miguel armas

comment:6 Changed 4 years ago by Marek Lewandowski

Can't see the problem.

It works for me too, tested with Win7x64 on Chrome.

You might need to provide more detailed test case, key by key, or maybe screencast would be useful.

Last edited 4 years ago by Marek Lewandowski (previous) (diff)

comment:7 Changed 4 years ago by Jakub Ś

Still nothing. I have been trying typing these keys using ]+a then Alt+0225 on the following browsers: Firefox, Chrome, Opera, Safari, IE9-11.

I have also asked one of my colleagues to give it a try but he could not reproduce it either.

Either I'm missing something very simple or bug is reproducible on one machine only.

  1. Could you try in different computer?
  2. Please tell me in which browser(s) can you reproduce this problem.
  3. Please provide a screen cast
  4. Could you write in steps what do you do to reproduce the problem? I have been trying e.g. ]+a, space, ]+e, space, ]+i, enter ]+a, space, ]+e, space, ]+i.
    Test case sound really easy but perhaps these is some detail that I miss every time I reproduce.

NOTE: I have been also trying to write characters without using space and using two different input methods. In all cases Portuguese language was set. Please see attached image.

Changed 4 years ago by Jakub Ś

Attachment: results.png added

comment:8 Changed 4 years ago by Piotrek Koszuliński

Resolution: expired
Status: pendingclosed
Note: See TracTickets for help on using tickets.
© 2003 – 2019 CKSource – Frederico Knabben. All rights reserved. | Terms of use | Privacy policy