Opened 11 years ago

Closed 11 years ago

#1481 closed Bug (invalid)

Problems with Image Alignment in Internet Explorer in Plone/Python - FCKEditor-Plone-2.4.6

Reported by: john Owned by:
Priority: Normal Milestone:
Component: General Version:
Keywords: Cc:

Description

I'm using FCKEditor in Plone2.5 (python). And it is configurated to be my default HTML editor.

Some problems with Image alignment occur in the Internet Explorer (6 and 7). It doesn't change the image alignment when I edit a page.

When I select an image and click in the button that changes the alignment, sometimes the alignment isn't changed. It is happening to me after a have saved the page once, and I try to edit the page after.

I tested in fckeditor-plone_2-4-6.

Another question: I also tested older versions, but they have problems like using "align" instead of "text-align" in image source... I have fixed the alignment problem in the source (edit view), but FCKEditor changes the alignment of other element instead of the selected.

I thank some help.

Change History (1)

comment:1 Changed 11 years ago by Wojciech Olchawa

Keywords: align image removed
Resolution: invalid
Status: newclosed

Hi!

This site is used for reporting bugs and requesting new features strictly for FCKeditor and it sister projects. If you want to report bugs about Plone and FCKeditor extensions you should contact Plone developers probably at:

http://plone.org/support

Best regards.

Note: See TracTickets for help on using tickets.
© 2003 – 2019 CKSource – Frederico Knabben. All rights reserved. | Terms of use | Privacy policy