Opened 10 years ago

Closed 10 years ago

Last modified 10 years ago

#4070 closed Bug (duplicate)

Emphasis styles not enabled at the start of text

Reported by: Damian Owned by:
Priority: Normal Milestone:
Component: General Version:
Keywords: IBM Cc:

Description

For Safari, the emphasis styles (e. g. bold, underscore, italic, strikethrough) are not "sticky". That is, clicking on one of the emphasis style toolbar icons will not enable that style for subsequent text. In order to make a text string bold, italic, or underscore, for example, it is necessary to type the text and then highlight the text with the cursor and click on the target emphasis style.

Steps to reproduce:

  1. Mac 10.5.7, Safari 4.0.2
  2. Go to CK Editor nightly build => check the demos => Create and destroy editor instances for Ajax applications
  3. Place the cursor in the CK Editor text area
  4. Click one of the emphasis style toolbar icons (e. g. Bold, Italic, Underscore, Strikethrough, Subscript, or Superscript)
  5. Begin typing some text.

Expected result:
The text should be bold, italic, etc depending on the style selected

Actual result:
The text is plain. It is not displayed as bold, italic, etc.

Change History (2)

comment:1 Changed 10 years ago by Frederico Caldeira Knabben

Resolution: duplicate
Status: newclosed

We need to make some pressure on Apple for this one. DUP of #1272

comment:2 Changed 10 years ago by Frederico Caldeira Knabben

Milestone: CKEditor 3.x
Note: See TracTickets for help on using tickets.
© 2003 – 2019 CKSource – Frederico Knabben. All rights reserved. | Terms of use | Privacy policy