Opened 10 years ago

Closed 10 years ago

#725 closed Bug (invalid)

"browse server" Ya1ProblM

Reported by: anonymous Owned by:
Priority: Normal Milestone:
Component: General Version:
Keywords: SF Cc:

Description (last modified by Martin Kou)

After setup of FCKeditor 2.0 RC2 in Plone, using "insert links" --> "browse server" , logged in as user or as admin results in:

[Niveau supérieur]

Pour explorer un sous-dossier cliquez sur "+" (ne pas cliquer sur le lien)

Pour lier un objet cliquez sur le lien

Ya1ProblM.


Moved from SF:
http://sourceforge.net/tracker/index.php?func=detail&aid=1482836&group_id=75348&atid=543653

Change History (2)

comment:1 Changed 10 years ago by Martin Kou

Description: modified (diff)
Reporter: changed from Martin Kou to anonymous

comment:2 Changed 10 years ago by Wojciech Olchawa

Resolution: invalid
Status: newclosed

Hi!

This site is used for reporting bugs and requesting new features strictly for FCKeditor and it sister projects. If you want to report bugs about Plone and FCKeditor extensions you should contact Plone developers probably at:

http://plone.org/support

I've done some investigation on my own and found that Plone currently supports version 2.4.3, so the first thing you should probably do is to upgrade to 2.4.3. I've checked on 2.4.3 and server browsing wasn't a problem.

Best regards.

Note: See TracTickets for help on using tickets.
© 2003 – 2017 CKSource – Frederico Knabben. All rights reserved. | Terms of use | Privacy policy