Opened 6 years ago

Closed 6 years ago

#10727 closed Bug (expired)

Span tag created

Reported by: Renan Andrade Owned by:
Priority: Normal Milestone:
Component: General Version: 4.0.1
Keywords: Cc:

Description

When I put my content the CKEditor create a <span 1.6em;"> tag. This tag cause problems when I try to edit the post.

Why this tag appear in the code?

Change History (4)

comment:1 Changed 6 years ago by Jakub Ś

Status: newpending

Doesn't it by any chance happen only in Webkit? In such case this is browser issue and we most likely have it reported.

Please provide detailed steps to recreate this problem and not only 1 sentence.

comment:2 Changed 6 years ago by Renan Andrade

This happen in Chrome and Firefox browser when i copy a text from notepad.

comment:3 Changed 6 years ago by Jakub Ś

I thought that you are talking about this issue #9998 but if this concerns pasting then this is something different.

  1. Could I ask you to check latest version of editor first? Please check demo or nightly version.
  2. If you get problem in latest standalone editor then:
    • Please provide file that is causing problems for you.
    • Please describe in plain steps how to reproduce this problem (one sentence like above is just too little information)
    • Please explain what configuration options you use for editor.

comment:4 Changed 6 years ago by Piotrek Koszuliński

Resolution: expired
Status: pendingclosed
Note: See TracTickets for help on using tickets.
© 2003 – 2019 CKSource – Frederico Knabben. All rights reserved. | Terms of use | Privacy policy