Opened 5 years ago

Closed 5 years ago

#11820 closed Bug (invalid)

Background is white blank when I try to add anchor link in IE10

Reported by: Naresh Kallamadi Owned by:
Priority: Normal Milestone:
Component: General Version: 3.6.2
Keywords: Cc:

Description

Hi,

I am using IE10

Actually I Integrated CKEditor 3.6.2 in my application.

When I try to add anchor link in IE10,the background functionality goes to white color

I have tried with X-UA-Compatible=IE=edge property but no use.

Here the problem which I got not only with anchor link it is also have a problem with flash(All situations which is opened dialog(poopup) box)

This functionality is working fine in other browsers even IE8 and IE9

Please go throgh the attached screen shots.

Attachments (3)

Expected.png (26.7 KB) - added by Naresh Kallamadi 5 years ago.
No background comes.png (9.8 KB) - added by Naresh Kallamadi 5 years ago.
When Click on anchorlink.png (15.4 KB) - added by Naresh Kallamadi 5 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (4)

Changed 5 years ago by Naresh Kallamadi

Attachment: Expected.png added

Changed 5 years ago by Naresh Kallamadi

Attachment: No background comes.png added

Changed 5 years ago by Naresh Kallamadi

comment:1 Changed 5 years ago by Jakub Ś

Resolution: invalid
Status: newclosed

Second, IE10 is supported from CKE 3.6.4 so this the minimum version you should upgrade to. I recommend however upgrading to latest CKEditor 4.3.x. If you really need to use CKEditor 3.x then please upgrade to CKE 3.6.6.

Note: See TracTickets for help on using tickets.
© 2003 – 2019 CKSource – Frederico Knabben. All rights reserved. | Terms of use | Privacy policy