Opened 11 years ago

Closed 11 years ago

#2633 closed Bug (duplicate)

Insert/Edit Image disappearing on submit

Reported by: Amanda Henderson Owned by:
Priority: Must have (possibly next milestone) Milestone:
Component: UI : Toolbar Version:
Keywords: Pending Cc: ahenderson@…

Description (last modified by Alfonso Martínez de Lizarrondo)

I would like to report a issue with Insert/edit Image icon. Several users within my company including myself have reported uploading an image multiple times and once the user submits to save the image, the screen refreshes and the editor appears as blank.

At first, I went in and uploaded a jpg file then tried to code the source code in manually, but as soon as I hit "Submit" even the code that is supposed to be there is gone.

Today, I have figured out a temporary work-around where if I upload the image, wait til it appears in the editor window - I will then click "Source" to view the source code and while viewing the source code, click "Submit" - the image stays at this point.

Here are my co-workers observations:

Co-worker 1: "I’m trying to upload this banner under visual effects. I get it to insert and show in the box but when I hit submit visual effects it goes away. What am I doing wrong?"

Co-worker 2: "I have submitted an image that I want to show up on confirmation emails at least 4 times in PP. It doesn’t seem to stick! Each time I go back to see if it saved, it is not there. The verbiage that I added stuck, but not the image. Any ideas why?"

Change History (3)

comment:1 Changed 11 years ago by Artur Formella

Keywords: Pending added; Insert/Edit Image removed

Could you check your editor version? Is it connected with MediaWiki or Drupal CMS? It is possible your CMS doesn't save your code. Does it occur always, with any image, even not existing?

comment:2 Changed 11 years ago by Amanda Henderson

Cc: ahenderson@… added

It's Version 2.4.2. Seems to occur with all images. Text is not affected, but images are.

comment:3 Changed 11 years ago by Alfonso Martínez de Lizarrondo

Description: modified (diff)
Resolution: duplicate
Status: newclosed

Then it could be #351, fixed 19 months ago.

Reopen if you can reproduce the problem with a current version and provide an url to test.

Note: See TracTickets for help on using tickets.
© 2003 – 2019 CKSource – Frederico Knabben. All rights reserved. | Terms of use | Privacy policy