Opened 9 years ago

Closed 9 years ago

Last modified 9 years ago

#5054 closed Bug (expired)

CKEditor bug found for Internet Exporer

Reported by: Ivan Rodriguez Owned by:
Priority: Normal Milestone:
Component: Core : Styles Version: 3.1
Keywords: Pending Cc:

Description

I have found a problem that I have been unable to locate a fix for. It would seem that when adding to the style dropdown that firefox works as expected while ie 8 loses the focus on an element when attempting to alter it. This causes the style that is designated to the element to not display within the dropdown. Examples of elements that this happens with are as follows: [A, IMG, and UL]. Please, if you could point me to a possible fix for this I would really appreciate it. If not then please take my input as motivation for finding a possible solution.

Also, please note that I am utilizing ckeditor 3.X within a module (named CKEditor 6.x) for Drupal 6.X as this information may help in locating a solution.

Change History (3)

comment:1 Changed 9 years ago by Garry Yao

Keywords: Pending added

The editor's default image styles works for me, could you please attach an reduced sample page for this issue?

comment:2 Changed 9 years ago by Alfonso Martínez de Lizarrondo

Resolution: expired
Status: newclosed

support for A and UL has been added in 3.3

comment:3 Changed 9 years ago by Frederico Caldeira Knabben

Milestone: CKEditor 3.x
Note: See TracTickets for help on using tickets.
© 2003 – 2019 CKSource – Frederico Knabben. All rights reserved. | Terms of use | Privacy policy