Opened 8 years ago

Last modified 4 years ago

#5606 confirmed Bug

CKEditor doesn't output correctly protected source if it's the only content

Reported by: routinet Owned by:
Priority: Normal Milestone:
Component: Core : Output Data Version: 3.2.1
Keywords: Cc:

Description (last modified by Piotrek Koszuliński)

  1. Open 5606.html on FF.
  2. Focus editor.
  3. Switch to source mode.
<p><br />
<? $stuff='stuff'; ?></p>

All browsers autoparagraph protected source. FF additionally adds <br>.

Attachments (1)

5606.html (1.6 KB) - added by Piotrek Koszuliński 4 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (7)

comment:1 Changed 8 years ago by routinet

Any progress here?

comment:2 Changed 7 years ago by Frederico Caldeira Knabben

Component: GeneralCore : Output Data
Keywords: Confirmed added
Milestone: CKEditor 3.x

The first issue is a DUP of #5293.

Let's wait for that one to get fixed, so we can confirm if the protectedSource case will also be handled.

comment:3 Changed 7 years ago by routinet

Any progress on this or #5293? Just checked v3.3.1 and this bug is still present.

comment:4 Changed 4 years ago by Piotrek Koszuliński

Resolution: fixed
Status: confirmedclosed

Not reproducible any more.

Changed 4 years ago by Piotrek Koszuliński

Attachment: 5606.html added

comment:5 Changed 4 years ago by Piotrek Koszuliński

Resolution: fixed
Status: closedreopened
Summary: CKeditor adds HTML tags with no contentCKEditor doesn't output correctly protected source if it's the only content

Unfortunately I was wrong. After I focused editor on FF and then switched to source mode, additional markup appeared.

comment:6 Changed 4 years ago by Piotrek Koszuliński

Description: modified (diff)
Status: reopenedconfirmed
Note: See TracTickets for help on using tickets.
© 2003 – 2017 CKSource – Frederico Knabben. All rights reserved. | Terms of use | Privacy policy