Opened 4 years ago

Closed 3 years ago

#14270 closed Bug (expired)

Formatting buttons not working in Microsoft Edge.

Reported by: William Raines Owned by:
Priority: Normal Milestone:
Component: General Version:
Keywords: Cc:

Description

Steps to reproduce

  1. create the editor in a website
  2. click on the Horizontal line button or attempt to BOLD text

Expected result

Horizontal line should be inserted, or text should become bold

Actual result

No result as if no action has been taken

Other details (browser, OS, CKEditor version, installed plugins)

Change History (3)

comment:1 Changed 4 years ago by Jakub Ś

Keywords: Edge Formatting buttons non responsive removed

comment:2 Changed 3 years ago by Jakub Ś

Status: newpending
Version: 4.5.5

We have checked this issue on two different machines but haven't been able to reproduce it.

Are you able to reproduce it in demo page or inside default standalone CKEditor (just CKEditor put on your server as standalone app) or this problem can be reproduced only when CKEditor is inside your application (in this case third party script or third-party plugin may be responsible)?

If you can see this issue in demo page, please provide your Edge version, and more details steps or screen cast showing how to reproduce the problem.

comment:3 Changed 3 years ago by Jakub Ś

Resolution: expired
Status: pendingclosed
Note: See TracTickets for help on using tickets.
© 2003 – 2019 CKSource – Frederico Knabben. All rights reserved. | Terms of use | Privacy policy