Opened 12 years ago

Closed 10 years ago

#1727 closed Bug (fixed)

Safari: adding a link shows javascript:void(0)/*....

Reported by: Ian Brackenbury Owned by:
Priority: Normal Milestone: Safari Compatibility
Component: Project : MediaWiki+FCKeditor Version: FCKeditor 2.5.1
Keywords: Confirmed Cc:

Description

MediaWiki 1.11, FCKeditor 2.5.1 Safari on Leopard 3.0.4 - generally excellent behavior so far (new user)

Consistently when I try to add a link via button instead of the link name being displayed I get some internal code javascript:void(0)/* ... some sort of timestamp here */

I attach two files, One shows the result of adding a link in the FCKeditor window The other shows same thing but displayig the wikitext.

Problem doesn't arise for me on WinXP IE 6 & & or FF 2.

Attachments (2)

FCKeditorSafari2.jpg (178.1 KB) - added by Ian Brackenbury 12 years ago.
FCKeditorSafari1.jpg (178.9 KB) - added by Ian Brackenbury 12 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (5)

Changed 12 years ago by Ian Brackenbury

Attachment: FCKeditorSafari2.jpg added

Changed 12 years ago by Ian Brackenbury

Attachment: FCKeditorSafari1.jpg added

comment:1 Changed 12 years ago by Frederico Caldeira Knabben

Keywords: javascript:void(0) link removed

comment:2 Changed 11 years ago by Wojciech Olchawa

Keywords: Confirmed added
Milestone: Safari Compatibility
Summary: Mediawiki1.11+FCKeditor2.5 Safari3.0.4 add link shows javascript:void(0)/*....Safari: adding a link shows javascript:void(0)/*....

Confirmed in Safari. Work fine in IE, IE7 and FF2.

comment:3 Changed 10 years ago by Frederico Caldeira Knabben

Resolution: fixed
Status: newclosed

WFM with CKEditor.

Note: See TracTickets for help on using tickets.
© 2003 – 2019 CKSource – Frederico Knabben. All rights reserved. | Terms of use | Privacy policy