Opened 6 years ago

Closed 6 years ago

Last modified 4 years ago

#8016 closed Bug (fixed)

Chrome: Flash content not visible in page preview.

Reported by: Jakub Ś Owned by:
Priority: Normal Milestone: CKEditor 3.6.2
Component: General Version: 3.0
Keywords: Chrome IBM Cc: satya_minnekanti@…

Description

  1. Open flash dialog
  2. Paste url to flash or image
  3. Press ok
  4. Press page preview button.

Result: Neither image nor flash is visible on page.

Images are invisible from CKEditor 3.6.1 rev [6929]

Flash is invisible from CKEditor 3.0

Attachments (2)

8016.patch (645 bytes) - added by Garry Yao 6 years ago.
b.swf (580.7 KB) - added by Jakub Ś 6 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (13)

comment:1 Changed 6 years ago by Jakub Ś

Status: newconfirmed

Changed 6 years ago by Garry Yao

Attachment: 8016.patch added

comment:2 Changed 6 years ago by Garry Yao

Owner: set to Garry Yao
Status: confirmedreview

comment:3 Changed 6 years ago by Sa'ar Zac Elias

Status: reviewreview_passed

comment:4 Changed 6 years ago by Garry Yao

Owner: Garry Yao deleted
Status: review_passednew

WFM with chrome12.0/win7 on trunk.

comment:5 Changed 6 years ago by Krzysztof Studnik

Confirmed (not working) under chrome 12/winxp on trunk

comment:6 Changed 6 years ago by Jakub Ś

Status: newconfirmed

At first I wanted to close this issue as DUP of #6323 but since patch has been added to this one, I have decided to leave it and close the #6323

The proper message should sound: Flash content not visible in Page and Dialog Preview.

When I say flash content I mean *.swf and *.jpg files.

Flash and picture files are not visible in Chrome in Dialog Preview from CKEditor 3.5.1

Flash files are not visible in Page Preview form CKEditor 3.0
Picture files were visible in Page Preview form CKEditor 3.5.3 to 3.6.1 rev [6928]. Rev [6929] has broken them again.

This issue doesn’t work under Win7 and Win XP but works under Ubuntu and Mac.

If you set wmode to transparent pictures and flash are visible again.

I have tested this issue with flash provided in #6323 http://img02.taobaocdn.com/tps/i2/T1bC4LXbxeXXXXXXXX.swf and on file attached to this ticked (b.swf)

Changed 6 years ago by Jakub Ś

Attachment: b.swf added

comment:7 Changed 6 years ago by Satya Minnekanti

Cc: satya_minnekanti@… added
Keywords: IBM added

comment:8 Changed 6 years ago by Garry Yao

Milestone: CKEditor 3.6.2
Resolution: fixed
Status: confirmedclosed

Fixed with [7194].

comment:9 Changed 6 years ago by usami

This issue did not fixed at ckeditor3.6.2. There is still the same issue at demo site too.

comment:10 Changed 6 years ago by Jakub Ś

Seems good to me. The only problem I see are problems with dialog's preview which where reported in #7743

comment:11 Changed 4 years ago by Piotr Jasiun

I removed this hack developing MathJax widget (#10664). We don't need it anymore cause in newest Chrome everything is fine and it was the reason of some problems with javascript in preview.

Note: See TracTickets for help on using tickets.
© 2003 – 2017 CKSource – Frederico Knabben. All rights reserved. | Terms of use | Privacy policy